Close

Privatumo politika

  1. Bendrosios nuostatos

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja silelis.com elektroninės parduotuvės (toliau – silelis.com ) ir silelis.com kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, taisykles bei tvarką.

1.2 Jūsų asmens duomenų saugojimą, tvarkymą bei rinkimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

1.3 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

1.4 Elektroninėje parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, Jūs sutinkate, kad silelis.com juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.




  1. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 Silelis.com vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir tik teisėtais tikslais.

2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

2.1.3 Asmens duomenys atnaujinami.

2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta duomenų tvarkymo teisė.

2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

 

2.2 Silelis.com  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, IP adresas ir kita elektroninės parduotuvės pirkimo, registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:



2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;

2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;



  1. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.

3.2 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

 

  1. Registracijos pateikimo taisyklės



4.1 Jūs registracijos, pirkimo formoje turite pateikti teisingą, išsamią ir pilną informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją, pirkimą ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.



  1. Asmens duomenys

5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti, atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai elektroniniu paštu: vilnius@silelis.lt  arba telefonu +370 659 10763

5.2 Turite teise bet kada kreiptis dėl pateiktų duomenų pas mus, juos gauti. Kreiptis galite elektroniniu paštu: vilnius@silelis.lt  arba telefonu +370 659 10763

 

  1. Slapukai (angl. cookies)

6.1 Informuojame, kad galėtume pasiūlyti Jums pilnavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (ar kitame įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. „cookies“). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Reziumuojame, jog naudodamasis elektronine parduotuve sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (ar kitame įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

Slapuką sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tai tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Mes naudojame Google Analytics naudojimuisi šia interneto svetaine analizuoti. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Generuojama su mūsų interneto svetaine susijusi informacija yra naudojama kurti ataskaitas apie naudojimąsi šia interneto svetaine. Šią informaciją laikys Google. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html .

 

  1. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

7.1 Silelis.com  turi teisę esant poreikiui atnaujinti šią privatumo politiką paskelbdami naują versiją savo interneto svetainėje. Kartkartėmis Jūs turėtumėte peržiūrėti šį puslapį, kad įsitikintumėte, jog esate patenkintas bet kokiais pasikeitimais. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.



Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, susiekti su mumis galite elektroniniu paštu: vilnius@silelis.lt



Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.

Jūsų duomenis gali peržiūrėti:
– svetainės turinio talpinimo tiekėjai
– rinkodaros paslaugų tiekėjai
– projekto vystymo komanda

 

Paysera

Mes priimame mokėjimus per Paysera. Jei pasirinkote šį mokėjimą Jūsų duomenys bus perduodami „Paysera“, įskaitant informaciją, reikalingą apdoroti ar palaikyti mokėjimą, pvz., Pirkimo sumą ir atsiskaitymo informaciją. Daugiau informacijos rasite Paysera privatumo politikoje.

0